Welkom bij Q Sales

Besparen, iedereen wil het zo graag maar weinigen slagen er echt in. En laat ons eerlijk zijn, via de media worden we telkens weer met de neus op de feiten gedrukt dat wij "Belgen" één van de koplopers in Europa zijn voor het betalen van onze basisbehoeften. En dat terwijl we met z'n allen liever veel minder zouden willen uitgeven...

Q-Sales heeft de ambitie om de kosten van deze basisbehoeften aanzienlijk terug te dringen en ervoor te zorgen dat de consument op elk moment kan genieten van de laagste prijs op de markt. Maar... ontdekken welk contract voor u het beste is op het moment, dat vraagt enig opzoekingwerk. Q-Sales is hier dé oplossing!

Onze onpartijdige medewerkers hebben immers als enige taak om voor u de laagste tarieven van de markt op dat moment te berekenen voor Telekom, Energie, Verzekeringen en Leningen. En dit alles zonder enige leverancier te bevoorrechten. Onze partners hebben reeds jarenlang ervaring in hun branche. Wij ontleden samen met jullie alle aanbiedingen. Indien nodig sturen wij onze medewerkers ook ter plaatse en voor KMO's werken we op afspraak.